Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ 2643-98 ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΜΕΑ-ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ-ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :
Ανακοινώνουμε ότι δημοσιεύθηκε στο Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (Φ.Ε.Κ.) 981 τεύχος Δεύτερο της 27-5-2008, η απόφαση της Υφυπουργού Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας με αριθμό 37552/556/22-5-2008. Το θέμα της απόφασης είναι : «Καθορισμός του ειδικού εντύπου της αίτησης – υπεύθυνης δήλωσης και των δικαιολογητικών που καταθέτουν οι προστατευόμενοι του Ν. 2643/1998 (Α΄ 220) στην Επιτροπή του άρθρου 9 του ίδιου νόμου, εφόσον υποβάλλουν υποψηφιότητα για διορισμό σε θέσεις εργασίας δημοσίων υπηρεσιών, Ν.Π.Δ.Δ. και Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού».
Διευκρινίζεται ότι, η υπουργική αυτή απόφαση δεν αποτελεί την προκήρυξη. Η προκήρυξη θα καταρτισθεί και θα δημοσιευθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ο.Α.Ε.Δ. Η προκήρυξη θα περιέχει τις προς κάλυψη θέσεις εργασίας από προστατευόμενους του Ν. 2643/1998.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΝΟΜΗ : Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ
1. Διεύθυνση Δ18/ΙΙ α,.α.
2. Κ.Φ.
Γ. ΠΑΤΣΙΩΤΗ 1

Το ερώτημα του συλλόγου μας είναι:
Λένε πως το συγκεκριμένο έγγραφο δεν είναι και δεν αποτελεί την προκήρυξη
Καλά τότε γιατί ανακοινώνουν κάτι που είναι εσωτερική διανομή;
Για να μας καθυσηχάσουν;
Η γιατί έχουν σκοπό να το αργήσουν κι άλλο;
Σίγουρα στην υπόθεση,κάτι πάλι δεν πάει καλά!!!!!
Περιμένουμε...και έχει ο θεός!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΊΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΑΔΈΛΦΙΑ...ΕΔΏ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΡΟΣΈΛΑΒΑΝ ΠΡΟ 20ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΏΡΑ ΔΙΏΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗ ΑΜΕΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ, ΤΟΝ ΑΔΡΑΝΟΠΟΊΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΊΣΚΑΝ ΑΝ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΜΕΑ Ή ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΆ ΚΛΠ,... ΑΜΕΑ ΈΚΑΝΕ ΑΓΩΓΗ ΠΡΟ 2ΜΗΝΟΥ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΌΤΗΤΑ ΣΕ ΗΘΙΚΉ ΒΛΆΒΗ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΊΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΛΠ ΑΠΟ ΑΠΆΝΘΡΩΟΗ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ.....