Σάββατο 10 Μαΐου 2008

ΘΑΝΑΤΟΣ 23χρονου ΣΕ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ


Τραγικό θάνατο βρήκε πριν από 3 ημέρες ένας 23χρονος τρόφιμος οικοτροφείου παιδιών με ειδικές ανάγκες στην Κηφισιά.Ο άτυχος νέος κατά τη μεταφορά του στην τουαλέτα ξέφυγε από την προσοχή της παιδοκόμου και κατάπιε ένα σαπούνι.

Ο 23χρονος έχασε τις αισθήσεις του και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ στο οποίο λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.,το πρωί της επόμενης ημέρας ο ιδιοκτήτης του οικοτροφείου πήγε στο Αστυνομικό Σταθμό Νέας Κηφισιάς στον οποίο ανέφερε το περιστατικό.Στη συνέχεια ενημερώθηκε ο εισαγγελέας και συνελήφθησαν η υπεύθυνη βάρδιας του οικοτροφείου και η παιδοκόμος.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.Οι δύο γυναίκες αφέθηκανελεύθερες και δόθηκε εντολή από τον εισαγγελέα να συνεχιστεί η διερεύνηση της υπόθεσης

Τα σχόλια δικά σας!!!!!

2 σχόλια:

Christos είπε...

pragmatika tragiko gegonos, krima gia to paidi. Elpizw autos pou itan ipeuthinos na timorithei, mipws k filotimithoun kapioi na dixoun tin aparaititi frontida, agapi, kai prosoxi, pou xreiazontai ta paidia auta...

Ανώνυμος είπε...

Εχω μια αδελφουλα με νοητικη στερηση ειμαι 38 και ζουμε μονοι εχω ολη την ευθηνη εγω.δεν ειναι τοσο ευκολο για καποιον που δεν ζει με ενα παιδι α.μ.ε.α. θελει πολυ προσοχη,δηλ η κοπελα η παιδοκομος που εκανε την δουλεια της ηξερε τι θα συμβει η θα ταν μεσα στη τουαλετα.ξερετε την κατασταση αυτης της γυναικας η τον πολεμο που δεχεται απο ολους εμας,τον χαρκτηρα της το ποσο αγαπουσε την δουλεια της και τα παιδια αυτα.
μην στελνουμε αμεσως τους αλλους στο αποσπασμα.κριμα.ναι να υπαρξουν κυρωσεις δε λεω αλλα οχι να την.....αμεσως να την στησουμε στο τοιχο.ελεος πια.