Τρίτη 13 Μαΐου 2008

ΒΛΑΚΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΚΤΕΛ-ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΑΣΘΕΝΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ...!!!!


Οδηγός λεωφορείου του ΚΤΕΛ κατέβασε και εγκατέλειψε μέσα στην Πίνδο έναν φαντάρο επιβάτη,που στη διάρκεια του ταξιδιού δήλωσε αδιαθεσία και όπως διαπιστώθηκε αργότερα.είχε πάθει μιας μορφής αλλεργία,που θα μπορούσε να εξελιχτεί σε αλλεργικό σοκ,και να πεθάνει,αν δεν είχε την απαραίτητη Ιατρική Βοήθεια.

Ο φαντάρος που υπηρετεί στη Κομοτηνή,βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στα Γιάννενα και το βράδυ της Τετάρτης πήρε το λεωφορείο του ΚΤΕΛ-ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ,για τη Θεσσαλονίκη.

Στη διαδρομή κι ενώ το λεωφορείο βρισκόταν καταμεσής της Πίνδου(Μεταξύ Μετσόβου και Μηλιάς Γρεβενών)ο φαντάρος αισθάνθηκε αδιαθεσία και ζήτησε από τον οδηγό,βοήθεια

Ο οδηγός σταμάτησε το όχημα αλλά αντί να βοηθήσει τον φαντάρο,τον κατέβασε από το λεωφορείο,τον άφησε μόνο του,και σαν να μην συμβαίνει τίποτα, συνέχισε το ταξίδι για την Θεσσαλονίκη.

Ο φαντάρος επικοινώνησε με το κινητό του τηλέφωνο με την Αστυνομία και κάλεσε βοήθεια.Σύντομα έφτασε ασθενοφόρο,από το Κέντρο Υγείας του Μετσόβου,το οποίο και τον παρέλαβε,ενώ καθ οδόν του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

Σύμφωνα με πληροφορίες κινδύνευε να υποστεί αλλεργικό σοκ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: